Om mig / About

Till bloggen / To the blogposts ->
Priser & Samarbeten / Prices & Collaborations ->

(English? See bottom of post!)

Jag som driver den här sidan, bloggen och konsultverksamheten heter Ellinor. Jag bor tillsammans med min sambo och våra två barn i Stockholm.

Jag är en stor entusiast av ”babywearing” eller som det på svenska har kommit att kallas ergonomiskt bärande, och utbildade mig till bärcoach/bärandekonsult i April 2017. Jag är även en av initiativtagarna till SREB (Svensk Riksorganisation för Ergonomiskt Barnbärande).

Till vardags jobbar jag på en neonatalavdelning som specialistsjuksköterska (inom barn och ungdom med inriktning mot neonatal omvårdnad, vilket då inkluderar en kandidat- och magisterexamen). Jag älskar mitt jobb och kan för mitt liv inte tänka mig att jobba med någon annan patientkategori!

Jag brukar tillskriva mitt val att börja jobba på Neo till bärandet. När jag själv hade upplevt hur magiskt en sån enkel sak som att ha sitt barn nära är så fanns det hos mig ingen tvekan om vart jag ville jobba som sjuksköterska, att den Familjecentrerade vården har ett sådant starkt fäste i Sverige är ytterligare ett magiskt stort plus i min bok. Så jag började på Neo redan innan jag tagit examen som SSK och sen rullade det på. Jag har inte ångrat mig en enda sekund, det är precis så fantastiskt och magiskt som jag föreställt mig, och lite till. Den här sidan är ett försök till att dela båda de saker jag brinner för och förhoppningsvis göra att de här två världarna kommer varandra närmare.

Frågor, funderingar? Hör gärna av dig till:  ellinor@thenurslingthing.se

Med vänliga hälsningar,
Ellinor

                 

ENG: I who run this page, the blog and consultancy business is called Ellinor. I live with my partner and our two children in Stockholm, Sweden.

I am a big enthusiast of babywearing/carrying and got my carrying consultant training in April 2017. I am also one of the initiators of SREB, the national association in Sweden for babywearing/ergonomic carrying.

I work as a specialistnurse (specialized within pediatrics with a focus on neonatal nursing care) in a combined NICU and Neonatal ward. I absolutely love my job and cannot imagine working with anything else!

Thoughts, questions? Get in touch via: ellinor@thenurslingthing.se

Kind regards,
Ellinor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *